Bekijk hier ons gehele Squeezy assortiment.

 

In 1988 wordt door onderzoek onder leiding van professor, en enthousiast marathonloper in Zuid-Afrika, Timothy Noakes Squeezy ontwikkeld als 's werelds eerste energie-gel.

Roger Milenk ontdekte de voorheen onbekende product in Europa op de Ironman in Roth, en brengt het in 1993 op de Europese markt . 

Door zijn eenvoud verspreid zich het gebruik van het energieconcetraat genaamd Squeezy (= te knijpen  ) snel onder andere atleten. 

Geen wonder, want de zakken zijn eenvoudig te vervoeren , eenvoudig te gebruiken en de inhoud licht verteerbaar en doeltreffend en het gebruik neemt nog steeds toe.

Intussen zij aan de klassieke energie- gel uit het huis Squeezy vele producten toegevoegd  die worden verkocht in 30 landen.

De filosofie die Squeezy volgt is: "All the body needs - no more no less".

Sportvoeding  made in Germany. Dit biedt Squeezy allen die actief zijn en meer willen doen .

Van de klassieke gel, bars en sportdranken, tot voedsel voor gerichte gewichtsverlies, de producten van Squeezy helpen atleten in training en competitie. 

De producten worden altijd ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten zonder onnodige toevoegingen en zijn gebaseerd op de bevindingen uit de voedingswetenschappen.